Εταίροι του Εργου

Το έργο υλοποιείται από το Γερμανικό Ινσιντούτο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (DIE) και με εταίρους από την Αυστρία, την Ελλάδα, την Σλοβενία, την Ισπανία και την Σουηδία.

Συντονιστής
Γερμανικό Ινστιτούτο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων -
Leibniz Centre for Lifelong Learning (DIE)

Το DIE ιδρύθηκε το 1957 ως ένα κέντρο έρευνας. Η κοινωνικο-πολιτική του οπτική αφορά κυρίως την ανάπτυξη και την εξέλιξη της εκπαίδευσης ενηλίκων με στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της προσωπικής ανάπτυξης, της κοινωνικής συμμετοχής και απασχολησιμότητας του ενήλικου πληθυσμού της Γερμανίας.

German Institute for Adult Education
Leibniz Centre for Lifelong Learning (DIE)
Deutsches Institut für Erwachsenenbildung e.V.
Leibniz-Zentrum für Lebenslanges Lernen

Goran Jordanoski
Heinemannstraße 12-14
53175 Bonn
+49 228 / 3294 214
jordanoski@die-bonn.de

Eveline Bader
+49 228 / 3294 122
bader@die-bonn.de

Germany


 

DAFNI  KEK

 Dafin Kek

Το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ είναι πιστοποιημένος φορέας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ) και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης μετά την αναμόρφωση του συστήματος (2014) – επίσης είναι μέλος του Εθνικού Δικτύου Δια  Βίου Μάθησης.
Βασική προοπτική του ιδρύματος είναι να εξυπηρετήσει την αμοιβαία και κριτική συνείδηση ​​όλων όσων συμμετέχουν στο ταξίδι της διά βίου μάθησης, σεβόμενοι τους πολλαπλούς ρόλους και την κοινωνική θέση των ενηλίκων σε σχέση με αυτό.: ανέργους ή εργαζόμενους / συνταξιούχους, γονείς ή εκπαιδευτικούς, όλοι συμβολικοί εκπρόσωποι ενός ευρύτερου τρόπου ζωής  και πολιτισμικών αναφορών.
Προκειμένου να γίνει αυτό, η συνειδητοποίηση της «ανάγκης» βρίσκεται στον πυρήνα των πρακτικών που αντανακλούν τη διαδικασία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης (ως πολίτες ενός δημοκρατικού περιβάλλοντος) εφαρμόζοντας διαδικασίες έρευνας για την εκπαίδευση ενηλίκων. Το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ λειτουργεί σε στενή σχέση με την τοπική κοινότητα, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στις δράσεις και τα προγράμματά του προκειμένου να διευκολύνει τη συνύπαρξη του ντόπιου πληθυσμού με σημαντικό πληθυσμό Ρομά / μεταναστών στην περιοχή.

ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ – Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων
www.kekdafni.gr
Vasiliki Tsekoura
+302610326653
vasiliki@kekdafni.gr
Greece


 

"die Berater" Unternehmensberatung GmbH

 Die Berater Logo

Το "die Berater" Unternehmensberatungs GmbH επικεντρώνεται στην επαγγελματική κατάρτιση στην εκπαίδευση ενηλίκων και στην ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων. Η εταιρεία Die Berater®, που ιδρύθηκε το 1998 από τον Martin Rφhsner, απασχολεί σήμερα 350 άτομα σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες σε όλη την Αυστρία, με επιπλέον κέντρα στη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και τη Βουλγαρία.
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ιδιώτες, εθνικές και διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς σε όλους τους τομείς και σε οποιοδήποτε μέγεθος, καθώς και στον δημόσιο τομέα. Τα κύρια πεδία δραστηριότητας της die Berater είναι: Εκπαίδευση ενηλίκων, Outplacement και Ευρωπαϊκά Έργα και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

www.dieberater.com
www.bridgestoeurope.com
Elisabeth Lattinger, MA
e.lattinger@dieberater.com
Austria


 

 Desarrollo para la Formación e Integración

Defoin Logo mit Schriftzug

Η Desarrollo para la Formación e Integración (DEFOIN) γεννήθηκε το 2009 με την ιδέα της προώθησης της κατάρτισης για την απασχόληση και την ένταξη των εργαζομένων και των ανέργων ε. μια κρίσιμη ανάγκη σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έπληξε και οι απαιτήσεις δεξιοτήτων των εργαζομένων ήταν υψηλές. Η DEFOIN διαθέτει εκτενή εμπειρία στην ολοκληρωμένη διαχείριση των σχεδίων κατάρτισης καθώς και ειδικές λύσεις προσαρμοσμένες στην ανάγκη σχεδιασμού, διαχείρισης και παράδοσης συνεχούς και επαγγελματικής κατάρτισης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους και άνεργους.

Desarrollo para la Formación e Integración (DEFOIN)
Javier Morales Luque
European Project Coordinator
jamolu@defoin.es
+34 649944296
Spain 


 

SwIdeas AB

 Swideas Logo mit Hintergrund

Ο SwIdeas είναι ένας πολυπολιτισμικός οργανισμός με επίκεντρο την ανάπτυξη της κοινότητας και των επιχειρήσεων. Συνεργαζόμαστε με τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τις ΜΚΟ και το δημόσιο τομέα, συνεισφέροντας με εμπειρογνωμοσύνη στις νεοσύστατες επιχειρήσεις, το εμπόριο, τη διεθνή ανάπτυξη, την κοινωνική ανάπτυξη και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

SwIdeas AB
Postbox no. 17584,
20010 Malmö, Sweden.
Email: abdallah.sobeih@swideas.se   
Mob.: +46 (0) 72 286 7707
Url: www.swideas.se


 

Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje

LUV-Logo

Το Ljudska univerza Velenje είναι δημόσιο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που παρέχει εκπαίδευση ενηλίκων. Το LUV προσφέρει επίσημα και ανεπίσημα προγράμματα προσαρμοσμένα σε ενήλικες, νέους και ηλικιωμένους. Παρέχει συμβουλευτική, ειδικά για άτομα με απόσταση από την αγορά εργασίας. Η LUV συνεργάζεται με ιδρύματα στην περιοχή, προωθώντας τη σημασία της εκπαίδευσης, προσφέροντας τα διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα του συμμετέχοντα και εμπλέκοντάς τα σε διάφορα προγράμματα της ΕΕ και των εθνικών.

Mihaela Orozel
Titov trg 2
3320 Velenje
+386 3 898 54 62
mihaela.orozel@lu-velenje.si
www.lu-velenje.si

Slovenia